Ferenczik Adrienne
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Egy életünk van. Leélhetjük magányosan, kihűlt házasságban, és állandó veszekedések közepette is, de, úgy gondolom, úgy nem érdemes. Konfliktushelyzetet, súrlódásokat, megoldandó problémákat mindig teremt az élet. Ezeket érdemes minél előbb megoldani, kár ezzel mérgezni azokat a perceket, amelyek gondok nélkül sokkal szebbek lehetnek. Hiszek abban, hogy ha férfi és nő egymást választotta, s a párkapcsolati gondjaik ellenére kitartanak a másik mellett, hajlandóak kompromisszumokat kötni, és együtt keresik problémáikra a megoldást, erőfeszítésüknek meglesz a gyümölcse, és harmonikus kapcsolatban élhetnek. Tanácsadásommal ehhez nyújtok a pároknak segítséget.
Az olvasást kedvelő férfiaknak és nőknek a tréning során könyveimet is ajánlom, és a beszélgetések során, igény szerint segítségképpen alkalmanként használom is őket. Három regényem, a Napfényes Riviéra, az Incognito és a Hepi Börszdéj szórakoztató történeteken keresztül nyújt bepillantást házaspárok mindennapjaiba, szeretetteljes és problémás kapcsolatokba, és olyan párkapcsolati konfliktushelyzeteket mutat be, amelyeket sokan saját párkapcsolatukban, házasságukban is felfedezhetnek. A párkapcsolati problémákkal küszködők a regénybeli történeteket kívülállóként szemlélve akár saját életükre is megtalálhatják a megoldást.

Telefon:

E-mail: adrienne.ferenczik@gmail.com

Weboldal: http://kettensite.wordpress.com

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.