Nagy Ibolya
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Mindenki más cipőben jár, máshonnan erednek a gyökerei, mást tapasztal és másként értelmez eseményeket, szavakat az élete során.
Egyvalamiben azonban a legtöbb ember hasonló: bevallottan vagy tudatalatt, de mindannyian vágyunk arra, hogy szeretetben éljünk, hogy megbecsülést, és figyelmet kapjunk, hogy boldogan élhessünk.

Gyermekkorban ezt a szülőktől várjuk, felnőttkorban attól az embertől, akit társunknak választunk. A sok különbözőség és nemi sajátosságainkból eredően azonban sokszor nehezen értjük egymást, észrevétlenül ugyanazokat a köröket futjuk, nehéz felfedezni reakcióink forrását, még nehezebb alakítani őket.

A párkapcsolat az emberek számára a legnagyobb fontossággal bír, mégis, kevesen fordítunk időt arra, hogy tanuljunk róla, tudatosan készüljünk rá. Az iskolában nem készítenek fel a buktatókra. Buktatók márpedig vannak, lesznek, és a törvény nem ismerete nem ment fel a felelősségre vonás alól.

Hiszem, hogy mindenkiben ott rejtőzik a képesség, hogy boldog kapcsolatban éljen, és azt is hiszem, hogy mindenki megérdemli, hogy szeressen és viszont szeressék. Éppen ezért hivatom magam arra, hogy segítek azoknak, akik szeretnének tudatosságot csempészni a mindennapjaikba, akik szeretnék saját maguk irányítani és boldoggá tenni az életüket a kapcsolati boldogságuk által, de épp elakadtak, egy konfliktus közepén vannak, vagy tanácstalanok az irányt illetően.

Nagy Ibolya vagyok, párkapcsolati coach. Több éves business coaching tapasztalatom nagyon sokat segített az emberek megértésében és támogatásában, hogy elérjék szakmai céljaikat. Szeretném ugyanezt a segítséget nyújtani a szerelmi kapcsolatokban is, párkapcsolati coaching keretein belül.

Ha úgy érzed, segítségre van szükségetek, keressetek bizalommal! Együtt könnyebb!

Szeretettel:

NagyIbi

Telefon: 30/587-9435

E-mail: info@kapcsolatitanacsadas.hu

Weboldal: http://kapcsolatitanacsadas.hu

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.