Pollák János
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Pollák Jánosnak hívnak, 43 éves vagyok. Húsz éve élek együtt a párommal, és van két csodálatos gyermekünk.

Fontos számomra a család, a harmónia és a boldogság. Nagyon őszinte ember vagyok, keményen kimondom amit gondolok, a munkámban is! Fiatalos szemlélettel de objektíven tekintek a világ dolgaira. Több mint 20 évig vendéglátással foglalkoztam, megtanultam az alázatot valamint a figyelem, és a kommunikáció fontosságát. Megértettem, hogy egy tartós, hosszútávon is boldog párkapcsolatot is így kell „működtetni”!
Sok kapcsolatot, házasságot láttam tönkre menni. A szüleim is elváltak még gyermekkoromban. Hosszú és rögös utat jártam végig, de megérte. Miért?
Mert boldog kapcsolatban élek! Apaként és emberként is megfogalmazódott bennem egy gondolat :
- Hogyan mutathatnám ezt meg másoknak is?

Minden nap, új lehetőségeket kínál az életünkben, és a kapcsolatunkban is, ha megfelelő a hozzáállásunk! Én élek ezekkel a lehetőségekkel.

Nekem működik!

Miért?

Mert „működtetem”!

A lehetőség mindenkinek nyitott.

Szép napot kívánok.

Telefon: 20/487-6673

E-mail: pollak73@gmail.com

Weboldal: http://energocoaching.webnode.hu

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.