Tóth Krisztina
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Tóth Krisztina vagyok. 1969-ben születettem egy hattagú család legidősebb gyerekeként. Közgazdász végzettségem van humán erőforrás management szakon. Gyermekeim születése előtt HR menedzserként dolgoztam. 2 fiam születése teljesen átalakította az életemet. A karrier háttérbe szorult, fő állásban anyaként „dolgoztam” 15 évig. Ez idő alatt depresszió, pánikbetegség, párkapcsolati nehézségek, elbukott vállalkozások „színesítették” az életemet. Mint mindennek, ennek is természetesen volt értelme az életemben. Így utólag már hálás vagyok érte. Ennek köszönhetem, hogy elindultam az önmegismerés girbe-gurba útján. Sok izgalmas dolgot tanultam, próbáltam túlélni magamat. Faltam a pszichológiai témájú szakkönyveket, grafológiát tanultam, majd szép sorban jött a kineziológia több ága, számmisztika, párkapcsolati coaching.

Az úton többször orra buktam, megjártam nagy mélységeket, magasságokat, sok tapasztalatot gyűjtöttem és sikerrel jártam. Ékszereket kezdtem el tervezni és készíteni. Amikor az egyhangú ékszerek elkezdtek kiszínesedni akkor tudtam, hogy jó úton járok. Tudásomat és saját tapasztalataimat összegyúrva most már évek óta segíteni tudok a hozzám fordulóknak párkapcsolati és önismereti kérdéseik megoldásában. Azóta már csak színes ékszerek kerülnek ki a kezeim közül.

Az élet szép, sok csodát tartogat számunkra, ha merünk tenni magunkért. Soha nem szabad hátradőlni. Azt szeretném, ha ezt a csodát minél többen megtapasztalhatnák! A problémákat más helyett megoldani nem tudom, varázspálcám sincsen, de segítek végigmenni a kijelölt ösvényen, hogy mindenki megtalálhassa a saját válaszát élete nagy kérdéseire. Nem állítom, hogy könnyű. Nagy bátorság kell szembenézni a mumusainkkal. De szívből mondom, hogy megéri. A csoda az út végén ott vár!

Várom szeretettel!

Telefon: 20/339-2886

E-mail: harmonialeleksziget@gmail.com

Weboldal: http://hogyankezeljem.hu

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.