Kapcsolati szerviz, avagy rituálék a házasságok fejlődéséért

Ha autónkat rendszeresen autószervizbe hordjuk, figyelünk rá sokkal hosszabb életű és jobb állapotú lesz. Így van ez a kapcsolatunkkal is.

Tapasztalatok és megfigyelések alapján azok a házasságok és párkapcsolatok, melyek folyamatosan fejlődnek és nem történik megrekedés, elakadás, ott a páros rendszeresen valamilyen formában, szervizeli kapcsolatát. Átfuttatja rendszeresen egy folyamaton, mely segíti az egymás felé fordulásukat. Minden idő, melyet egymásra figyeléssel töltünk erősíti kapcsolatunkat.

Amikor kapcsolatunk kezdetén a szerelem rózsaszín felhőjén csücsültünk kérdés sem volt, hogy mennyi időt lopunk el mástól PÁRUNKÉRT.

Milyen érzés volt?

Ugye alig vártuk, mikor csörren meg a telefon, mikor látjuk meg kedvesünk arcát, halljuk meg hangját? Csak úgy dobogott a szívünk.

Így van ez most is?

Ha igen gratulálok kedves olvasóm. Valamit nagyon jól csinálnak együtt.

Sajnos a tapasztalat az, hogy a napi rutin ellaposítja a kapcsolatot és inkább egymás melletti és nem egymással való kapcsolatban élünk.

De ennek nem kell így lennie.

Mit is tehetünk

NÉHÁNY TIPP, hogy újra a rózsaszín felhőn csücsülhessenek.

  1. Érdeklődjünk párunk napi dolgairól
  2. Dicsérjék meg párjukat, hogy éreztessék, vele még mindig szeretik
  3. Ölelések
  4. Álom puszi
  5. Kanapé randi: Ne felejtsenek el, beszélgetni, tervezgetni.

Kitartást kívánok olvasóimnak ,hiszen a jó párkapcsolatért és házasságért nap mint nap tennünk kell, hiszen a sikert minden területen, nem csak a párkapcsolatban a belé fektetett energia és szeretet hozza meg.

Találkozunk a rózsaszín felhőkön csücsülve , párunkkal karöltve!

Témák:

Párkapcsolat-építő ajándékcsomag!

Töltsd le ingyen szakértőink által összeállított ajándékcsomagunkat, amelyben összesen 12 értékes tanulmányt és hanganyagot találsz!

Hova küldhetjük?

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.