Abonyi Rita
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Szépségszalonomban fodrászként dolgozom. Úgy érzem, szerencsés vagyok, mert ez a munkám és a hobbim is. Célom volt, hogy saját üzletem legyen és ez sikerült is.

Az emberekkel való foglalkozás során arra jöttem rá, hogy a szép frizurák elkészítése közben úgy tudok beszélgetni a vendégeimmel, hogy feltöltődve tudják folytatni a napi tevékenységüket. Ez arra ösztönzött, hogy megtanuljam hogyan lehet kritika nélkül kifejezni a szükségleteinket és az érzéseinket úgy, hogy igazi beszélgetés alakuljon ki.

Gondolatébresztő beszélgetéseket tudok folytatni a hozzám forduló emberekkel, mikor megtorpannak az életükben vagy döntéshelyzetbe kerülnek. Ez megerősített abban, hogy tudok tenni az emberekért, és elkezdtem magamat fejleszteni.

Új célokat tűztem ki, olyanokat amik nekem a teljességet nyújtják az emberekkel való foglalkozásban. Rájöttem, hogy érettségi nélkül minden ajtó zárva van, hogy fejlődni tudjak. Ezért 45 évesen leérettségiztem és azóta elvégeztem a „Pszichológiai asszisztens” képzést és a „Párkapcsolati Coach” képzést is, hogy mélyítsem a tudásomat.

Nagyon sokat köszönhetek a férjemnek, akivel már 27 éve boldog házasságban élünk, és a gyerekeimnek a türelmükért, a segítségükért, hogy mindezt meg is valósíthattam.

Számomra ez a lehetőség, amit Ádámtól kapok, hogy ezen a portálon, az írásaimon keresztül megmutathatom magam a kedves olvasóknak, egy olyan úton indít el, ami nekem teljesen ismeretlen. Kérlek írjátok meg a véleményeteket a cikkeimről, mert a visszajelzésetek fontos számomra, segít abban, hogy tudjam, hogyan haladjak ezen az úton.

Ádámnak köszönöm, hogy lehetőséget kaptam a portálon!

Telefon: 20/392-4338

E-mail: aboritus@gmail.com

Weboldal:

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.