Antal Ildikó
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

A párkapcsolatunk minősége nagy hatással van az életünk minden területére. Minden házasságban – párkapcsolatban előfordulnak konfliktusok. Ez teljesen természetes folyamat. A kérdés csak az, hogy milyen gyorsan és hatékonyan tudjuk ezeket kezelni, megoldani. Ha ismerjük a módszereket, a lehetséges megoldásokat és azokat a gyakorlatban is nap, mint nap alkalmazzuk akkor boldog, kiegyensúlyozott, jól működő párkapcsolatunk lesz.
Küldetésem Célja:
Tudást átadni azoknak a pároknak, akik a párkapcsolatukban olyan problémákkal küzdenek, amelyeket egyedül nem tudnak megoldani. Konfliktusok bukkannak elő, szinte a semmiből és nem értik: „Hogyan történhetett meg EZ velünk?”
Megtanítani őket azokra a módszerekre, amelyekkel könnyedén és jól kezelhetik a konfliktusaikat.
Őszintén hiszem és tapasztalom, ha megértjük a folyamatokat és a helyes irányt tudjuk követni – nyugalom és béke fog honolni a kapcsolatunkban. Ebben szeretnék segítséget, támogatást nyújtani!

Telefon: 30/430-4730

E-mail: jolmukodoparkapcsolat@gmail.com

Weboldal:

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.