Besenyői Tamás és dr. Dankovics Orsolya
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

5 éve egy májusi napon láttuk meg először egymást. Kellemeset vacsoráztunk, jókat nevettünk, sokat beszélgettünk. Nem volt szerelem első látásra a miénk. Sokadik látásra lett az! Szépen lassan építkeztünk, egymás iránti érzéseink és elköteleződésünk napról-napra vált erősebbé.

Ma már egy elválaszthatatlan egységet alkotunk, amelynek része csodálatos kislányunk, Zoé és az éppen úton lévő kisfiunk, Áron is.
Amikor megismerkedtünk egyikünk 36, másikunk 28 éves volt. Addigra voltunk már többször boldog szerelmesek, megcsaltak és félrelépők, szakítók és elhagyottak. Éltünk meg hosszabb és rövidebb kapcsolatokat, megjártunk nagy mélységeket és magasságokat is.

A tapasztalatszerzés és tanulás azonban nem állt meg a találkozásunkkal, sőt újabb és újabb kihívások köszöntöttek be hozzánk. Találkoztunk a féltékenység „jelenségével”, egymás családjának az elfogadása és kezelése kérdéskörrel, estünk-keltünk az összecsiszolódás rögös útján, szembesültünk a babavárás és a „friss szülőség” csodájával és nehézségeivel, elérkeztünk a „hogyan neveljük a lehető legjobban a gyermekünket?” témakör megvitatásához.
Jártunk a mennyországban, töltöttünk önfeledten vidám napokat együtt. Voltak szürke hétköznapjaink és „ajtót egymásra csapós”,” telefont földhöz vágós” veszekedéseink is. Tudjuk, hogy a tanulásnak még messze nincs vége.

Az előttünk álló út is hasonlóan színes és kalandos lesz, mely a sok-sok szépség mellett számtalan nehézséget is tartogat. De hisszük, hogy a megszerzett tapasztalatainkra alapozva, az őszinteség, az elfogadás és a megértés jegyében, sok-sok beszélgetéssel megtámogatva, hosszú és boldog közös élet vár ránk.

Közös vágyunk, hogy a korábbi kapcsolataink és a közös életünk során megszerzett tudással, tapasztalattal, no meg a külső megfigyelő objektív bölcsességével segítsünk másoknak is a párkeresésben, valamint a párkapcsolatok sikeres működtetésében. Célunk, az ügyfelekkel közösen felfedezni az eredményes párkeresés és a boldog párkapcsolat útjában rejlő akadályokat, nehézségeket és azok hatékony kezelésének módját.

Különlegességünk, hogy páros párkapcsolati felfedezők révén mind a férfi, mind a női oldal szemszögéből egyszerre (vagy akár külön-külön) láthatjuk és érthetjük meg a dolgokat.
Hisszük, hogy az ember társas lénynek született és kiteljesedni csakis BOLDOG PÁRKAPCSOLATBAN lehet!


„Egy (...) párkapcsolat értéke felbecsülhetetlen: segít leküzdeni a félelmet, ledönti a korlátokat, és mindent lehetségessé tesz.” (Glenn Greenwald)

Telefon: Tamás: 30/984-0215, Orsolya: 30/599-6010

E-mail: ParkapcsolatiFelfedezok@gmail.com

Weboldal:

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.