Birovits Zsuzsanna
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Birovits Zsuzsanna vagyok, eredeti végzettségem magyar-angol szakos pedagógus.

18 év tanítás és egy kislány születése után rájöttem, hogy az addigi tanítás már nem elégít ki, mást is szeretnék csinálni.

Elindultam az önfejlesztés útján. Önismeretet, AFT kineziológiát és párkapcsolati coachingot is tanultam, jelenleg pedig spanyolul tanulok és mást is, amit még szeretnék majd beépíteni a tanácsadásomba

Hiszek abban, hogy sosem késő tanulni és abban is, hogy az általunk felhalmozott tudást kötelességünk átadni olyan embereknek, akiknek erre szükségük lehet.

Pedagógusi pályafutásom során rengeteg féle konfliktussal találkoztam, többféle területen. Szülő-gyermek, szülő-pedagógus, pedagógus-pedagógus, gyerek-pedagógus, gyerek-gyerek és még sorolhatnám.

Azt gondolom, hogy a gyerekek nagyon jó tanítóink, ha figyelünk rájuk.

Én soha nem szégyelltem tanulni tőlük, és a saját kislányom most is naponta tanít nekem valami újat, vagy egy-egy már elfeledett dolgot visszahoz az életembe.

Hiszek abban, hogy egy házasság fenntartása komoly munkát igényel. Napról-napra tenni kell érte.

Én is próbálok tenni érte nap, mint nap. Tudom, hogy ez nem könnyű, talán még nehezebb, mint a gyereknevelés…

Én ebben tudok Önnek és párjának segíteni, ha komolyan gondolják!

Várom Önöket akár párkapcsolati konfliktusról, akár egy gyermek születése miatt megváltozott házasságról van is szó, sok szeretettel!

Telefon: 30/418-0153

E-mail: birovits.zsuzsanna@gmail.com

Weboldal:

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.