Bűdi Marianna
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Azt mondják, a jó coach sokat tapasztalt, sokat látott.
32 múltam. Végzettségemet tekintve HR menedzser vagyok.
14 éve foglalkozom emberekkel, ismerek meg életeket és történeteket, amelyek nagy hatással voltak rám.
Azt gondolom, az embereket alapvetően két téma foglalkoztatja: a munkájuk és a párkapcsolatuk. Munkája legtöbbjüknek van, de kapcsolata...?
Szakmai továbbképzések, iskolák, edzések...de mi a helyzet a kapcsolatokkal?

Lehetséges egy olyan irányzat, ahol ha ugyanúgy tanulunk a kapcsolatokról, mint bármi másról az életünkben, akkor hasonló sikereket érhetünk el?

Igen.

Ezért választottam ezt a hivatást, mert szomorú látni, hogy sikeres emberek sikertelen kapcsolatokban élnek.

A saját határaim megismerése, a kíváncsiság, a cél, hogy egy szép életem legyen... engem ez visz előre, mind a mai napig. Ebben sokat segít és elválaszthatatlan része, hogy van egy szerető társam, akire mindenben számíthatok.

Az élet mindenki számára hoz könnyebb és nehezebb időszakot, amikor fejlődni van lehetőség és tanulni. A párkapcsolataink is ilyenek. Ha visszagondolok az életemre, minden adott valamit, új perspektívát, új lehetőséget, alkalmat önmagam megismerésére és javítására. Olykor szükségünk van rá, hogy szembenézzünk Önmagunkkal. Ha erre képesek vagyunk, akkor sokat tehetünk azért, hogy kiegyensúlyozott, boldog kapcsolatban éljünk.

Mindenkit arra bátorítok, ha fejlődni szeretne a kapcsolatában, visszafordítani az eltávolodást, megszüntetni a vitákat, lezárni a családi konfliktusokat, TEGYEN ÉRTE!

Tiszta szívből kívánom mindenkinek, aki ezen az oldalon jár, hogy legyen erős, legyen bátor, merjen igent és nemet mondani, merjen értékek mentén élni, még akkor is, ha a környezet mást sugároz.

Hiszek abban, hogy aki ma Magyarországon coachoz fordul, párkapcsolati coachoz, az a tudatosság olyan szintjén áll, amely komoly esélyt ad egy boldog és kiteljesedett kapcsolat megteremtéséhez.

Döntsön úgy, hogy érték a kapcsolata, viselkedjen így – és tegyen érte!

Szeretettel:

Marianna

Telefon: 70/327-8653

E-mail: bdmariann@gmail.com

Weboldal: http://kapcsolatmentes.hu

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.