Dr. Asbóth Hedvig
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Dr. Asbóth Hedvig vagyok, párkapcsolati tanácsadó és mediátor. Több évtizede élek már feleségként, anyaként, párom társaként, szerelmeként. Három gyermekünk közül kettő már a felnőttek kihívásaival találkozik, a harmadik csemeténk pedig még kisiskolás.
Mindig fontos volt számomra az emberi kommunikáció, a kompromisszumkészség, a feladatok megoldására való törekvés, és a pozitív hozzáállás mindenhez és minden szituációban.
Életem során mindig sok fiatal vett körül, nagy része koruk szerint a gyerekem lehetne. Körülvesznek, kérdésekkel fordulnak hozzám, meghallgatnak és elfogadják válaszomat, véleményemet. Szeretek a fiatalok társaságában lenni, nem csak azért, hogy fiatalodjak közöttük, hanem azért, mert a dolgok egy részét más korosztály másképp látja, és a közös kapcsolatokban formálhatjuk egymást. Ők engem, én őket.
Sokszor jókat mosolygok, mert visszaköszönnek saját 20-as éveim tapasztalatai, eseményei, csak én már látom, hogy mindig mindennek megvan az oka, fiatalon azonban ezt nem tudjuk. Úgy gondoljuk, hogy ragaszkodnunk kell elképzeléseinkhez, a szülői példához a végsőkig. Ha elengednénk azokat a dolgokat, amiket a múltunkból hozunk, és hagynánk, hogy saját személyiségünk nyilvánuljon meg, akkor könnyebben találhatunk a boldogságra.
Biztos vagyok benne, hogy életünk során mindig mindennek oka van. Ami történik velünk, ha okosak vagyunk, a fejlődésünket szolgálja, legyen az akár jó, akár rossz dolog.
Az, hogy hogy éled az életed, a te döntésed mindig, mindenkor. A te felelősséged! Rossz családi háttérből származó ember is tud szeretetteljes, egész családot alapítani, működtetni, boldog életet élni, csak akarni kell. Példa lehetsz az emberek között!

Mi a fontos számomra a boldog párkapcsolatban?
Engedd el a múlt sérelmeit - azon már változtatni nem lehet-, úgy élj a jelennek, hogy a jövő boldogabb lehessen!

Telefon: 30/512-7836

E-mail: paktum@pmiroda.hu

Weboldal: http://paktummediatoriroda.hu

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.