Dr. Knecht-Gothárd Kinga
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Dr. Knecht-Gothárd Kinga vagyok, jogász, mediátor és párkapcsolati coach.

27 éve házasságban élek, igaz, hogy két részletben. Az első házasságom 7 évig tartott, és mindent elrontottunk benne, ami egy átlagos házasságban elrontható. A második házasságom immár 20 éve tart, és kijelenthetem, hogy majdnem tökéletes. Ez nem azt jelenti, hogy problémamentes, csak tudjuk kezelni és megoldani a problémákat.

Az ügyvédi munkám, azaz a házasság felbontása iránti megkeresések során, gyakran az volt az érzésem, hogy a két válni készülő, egyébként teljesen normális ember, a válási huzavonában teljesen kifordult önmagából. Egyre jobban foglalkoztatott az a gondolat, hogy ha szétválni tudok segíteni nekik, miért nem segíthetem őket az együtt maradásban? Vagy, ha nem is maradnak együtt, hogyan tudok abban segíteni, hogy a köztük lévő kommunikáció zökkenőmentes legyen? Ezért lett belőlem mediátor és párkapcsolati coach is.

Hiszem, hogy a legtöbb rossz kapcsolatot meg lehet javítani, a jót még jobbá tenni, és hitemnek megfelelően mindent meg is teszek azért, hogy minél több ember kiteljesedjen párkapcsolatában. Egy jó kapcsolat szenvedéllyel, meghittséggel, bizalommal teli, a társak támogatják, tisztelik egymást. Elfogadják egymást a jó és kevésbé jó tulajdonságaikkal együtt.

Hiszem, hogy mindannyian képesek vagyunk jobb párkapcsolatban élni. Képesek vagyunk megfogalmazni a vágyainkat úgy, hogy esélye legyen annak, hogy azt meg is adja nekünk a partnerünk. Képesek vagyunk megtartani, vagy visszahozni a kapcsolatunkba azt a meghittséget, intimitást, ami a kapcsolatunk elején jellemzően megvan. Képesek vagyunk élvezni társunk közelségét. Képesek vagyunk erőt meríteni egymásból, építeni egymás pozitív tulajdonságaira mindhalálig ugyanúgy, mint az együttélés kezdetén.

Csak meg kell tanulnunk a hogyant, a meghitt párkapcsolat technikáját.

Telefon: 70/637-6441

E-mail: dr.kinga.gothard@gmail.com

Weboldal: http://ugyvedmediatoriroda.hu

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.