Dr. Tóth Edward
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Tóth Edward névvel láttam meg a lámpa fényét 1972 májusának idusán.

Fiatalkorom óta tudom, hogy gyógyítani, segíteni szeretném az embereket. Beiratkoztam hát a Semmelweis Orvostudományi Egyetemre, ahol gyógyszerész diplomát kaptam. Meg szerettem volna tanulni, hogyan működik az emberi test és a hibák amik "lettek", azokat hogyan lehet megjavítani. Viszonylag hamar megértettem, hogy a gyógyszeres megoldás lényege csak az, hogy a sejtet hogyan lehet kémiai vegyületekkel úgy manipulálni, hogy ne látszódjon rajta az elváltozás. Viszont ez engem nem nyugtatott meg. Elindult bennem egy erős vágy azzal kapcsolatban, hogy megismerjem az ember azon részét, ami a "betegségeket csinálja"... a nem fizikai részünket. A még komplexebb megértéshez pedig kaptam egy hatalmas segítséget, ami kivezetett a betegségek témából az "ember természetes működése" felé: megfogant a kislányom. Elképesztően sok kérdést vetted fel bennem a jövetele. Mi az, hogy élet? Hogyan lesz "magától" egy sejtből egy tökéletesen differenciált csodálatos rendszer, ami él? Milyen feladataim lesznek mint apa? Előkerült a felelősségvállalás magam felett, a gyermekem felett és a közösség felett, amit alkottunk hárman az édesanyával. Az életem tele lett olyan kérdéssel, ami a külső világról magamra irányította a figyelmet. Mi ez a rendszer? Hogyan épül fel egy család? Kinek mi a feladata? Mi az, hogy áldozat, mi az, hogy önérvényesítés? Hol a határvonal? Jogok és kötelességek. Erkölcsi norma. Mi az, hogy szeretet? Mi az ego? A kutatásaim során ezer helyen kellett átírnom az addig tanult gondolataimat. Rájöttem, elképesztően sok alaptalan téveszménk csücsül a fejünkben, igazságnak képzelve azokat. Az életem kegyes volt hozzám, megismerhettem a Metafizikai és Szellemtudományi Akadémia vezetőjét, aki révén az iskolába kerültem, annak elvégzése után pedig egy kiváló szellemi tanítóhoz. Rengeteg kérdésre kaptam választ, sokkal többet is, mint amire számítottam. Parapszichológus, szellemgyógyász lettem. Jelenleg a gondolat és a szeretet témakör és azok párkapcsolatban betöltött szerepe foglalkoztat.

Életem során igen változatos kapcsolataim voltak, megtapasztalva szélsőségeket is (megcsalatás, harmadik fél "árnyéka", öngyilkossággal való zsarolás, "akaró szeretet"...) A velem született analizáló-szintetizáló szoftverem szinte állandó működésének és dr. Mészáros Ádám párkapcsolati képzésén tanultaknak köszönhetően az életem kapcsolataiban tapasztaltakat újra átgondolva kialakult a világomban egy olyan rendszer, amivel sok párkapcsolatban élő nőnek és férfinak segítségére lehetek.

Vallom, hogy az, ami egyszer már működött, az újra képes működni. A kulcs pedig ehhez a megértés. Párkapcsolati tanácsadóként a bevált coach-technikákon túl ebben is tudok segíteni, sőt kapacitálom is.

Mindenkinek derűs napot kívánok!

Telefon: 70/432-8269

E-mail: biorezonator@gmail.com

Weboldal: http://facebook.com/egymasratalalunk/

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.