Gábor Adrienn
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

ANYUKA vagyok (2 saját kisfiúval és 1 nevelt nagylánnyal), FELESÉG (második, egyúttal utolsó férjem oldalán), PÁRKAPCSOLATI COACH ‒HÁZASSÁGI TANÁCSADÓ Siófokon (és Skype-on keresztül), valamint KORREKTOR (szovegdoki.hu) és KORAGYERMEKKORI ZENEPEDAGÓGUS (online: otthondalolo.hu, Siófokon: dalolo.hu).

Forduljon hozzám bizalommal, ha úgy érzi, válságban van a párkapcsolata, házassága! Ígérem Önnek, hogy a coaching és a személyes tanácsadás eszközeivel ‒ no meg persze szívvel-lélekkel és józan ésszel ‒ mindent megteszek azért, hogy hozzájáruljak a házassága/párkapcsolata MEGMENTÉSÉHEZ!

Ehhez persze legalább hárman kellünk: Ön, a Partnere és én. Bár... ‒ hívő emberként ‒ meggyőződésem, hogy Isten is. Hogy ezt a valamit, amit házasságnak hívunk, JÓL csináljuk, néha külső segítségre van szükségünk. Sokszor az „igazi”, áldott kapcsolatok is döcögősen működnek, mert rengeteg kihívás és kísértés terheli manapság az emberiséget. Éppen ezért jó dolog TUDATOSAN élni a házasságban/párkapcsolatban, és jó dolog segítséghez folyamodni, ha a kapcsolat nem úgy működik (már), mint ahogy az az elején kinézett.

HISZEK abban, hogy van Gondviselés, hogy nem csak földi segítséghez lehet folyamodni, hogy a SZERETET a kulcsa mindennek, és hogy minden helyzetben van REMÉNY a javulásra, a gyógyulásra.

A párkapcsolati coaching - házassági tanácsadás területén belül a KISGYERMEKES PÁROK, az ÚJRAHÁZASODOTTAK és a MOZAIKCSALÁDOKBAN élő házaspárok/élettársak segítéséhez érzek magamban különös elhivatottságot, hiszen már egy évtizede tanítok családoknak és kisgyermekeknek gyerekzenét, és közelről ismerem a kisgyermekes családok örömeit és gondjait. Ráadásul jómagam is napi szinten érzem a bőrömön a mozaikcsaládokat érő kihívásokat, feladatokat, problémákat. Ezért úgy gondolom, a családosok felé igazán hiteles tud lenni a mondandóm.

Jobb házasságot, boldogabb párkapcsolatot kívánva, szeretettel köszöntöm Önt, és várom a jelentkezését, ha segítségre van szüksége!

Telefon: 30/570-0414

E-mail: kapcsolat@jobbhazassag.hu

Weboldal: http://jobbhazassag.hu

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.