Glant Attila
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Üdvözlöm! Glant Attila vagyok. 42 éves, három gyerekes családapa. A párommal már több, mint 14 éve együtt vagyunk jóban, rosszban.

Akik ismernek, azok azt mondják, hogy jó meglátásaim vannak az élettel különböző területeivel kapcsolatban. Ezt kollégáim, ismerőseim már nagyon régóta „ki is használták”, és rendszeresen kerestek meg kisebb-nagyobb problémáikkal. Sokszor családi-, munkahelyi- és párkapcsolati gondokkal kerestek meg, vagy csak az élet különböző filozófiai kérdéseivel.
Valahogy mindig is jó meglátásaim voltak az emberi viselkedésekkel kapcsolatban. A mai napig nagyon hamar kiismerem az embereket, és nagyon gyorsan megtalálom velük a közös hangot. Sokszor olyan szorongó emberekkel is oldott beszélgetésbe tudok elegyedni, akik egyébként szinte soha senkivel sem tudnak egy jót beszélgetni.
Ezt a képességemet én annak tulajdonítom, hogy már 8-10 éves korom óta, régebbi hobbimnak köszönhetően (díszhaltenyésztés) felnőttekkel üzleteltem. Itt olyan empátiára, beleérző képességre tettem szert, amit később a kereskedelemben töltött 15 év alatt is rendkívül jól kamatozhattam.
Körülbelül 20 éve merült fel először barátaim által, hogy létrehozhatnék egy irodát, ahova az emberek csak azért járnak hozzám, hogy beszélgetéseink által egyensúlyt, lelki békét találjanak.
Én ebben akkor nem hittem, mondván: „Ki fizetne azért, hogy velem beszélgessen?!”.
Ez az ötlet évek során később mások által többször is felmerült.
Míg nem az életemben elvesztettem az általam olyannyira kedvelt munkámat, és az egyik kineziológus ismerősömnek öröm ült az arcára, mikor ezt elmondtam neki.
Gyorsan szabadkozni kezdett, hogy nem a munkám elvesztésének örül, hanem annak, hogy végre esélyt lát arra, hogy emberekkel foglalkozzak, mint tanácsadó, mint segítő.
A helyzet az, hogy az igazság szerint egy ideje ez motoszkált a fejemben, de ez a változás kellő lökés adott ahhoz, hogy lépjek.
Képzéseken vettem rész, és érdeklődésem egy véletlen folytán a párkapcsolati coach irányába fordult. Rengeteget olvastam, tanultam ebben a témakörben, és azt gondolom, hogy sok mindent megértettem, hogy mi működött jól és miért a párkapcsolatomban, és miért ment rosszul, ami rosszul ment.
Sikerült rendszerezni ez irányú tudásomat, tapasztalatomat!
Úgy érzem, hogy így sok olyan ismeretet tudok átadni az embereknek, pároknak, amivel tulajdonképpen a bennül lévő tudást Ők is tudatosíthatják, rendszerezhetik.
Véleményem az, hogy tudatosság nélkül nincs lelki egyensúly, lelki egyensúly nélkül pedig nincs boldogság.
Célom, hogy ezt az életfilozófiát, tudást átadhassam az engem megkereső személyeknek, pároknak, hogy ezáltal kiegyensúlyozottabbak és így boldogabbak lehessenek.

Szakemberként szeretnék az írásaimmal is hozzájárulhatok ahhoz, hogy ezt a tudást átadhassam kedves olvasóimnak! De minden egyéb témával kapcsolatos megkeresésre is szeretettel válaszolok.

Szép napot!

Telefon:

E-mail: parkapcsolategyensuly@gmail.com

Weboldal: http://parkapcsolategyensuly.hu

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.