Kolos Krisztina
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Kolos Krisztina vagyok, 44 éves, 4 gyermek édes,- és 3 gyermek nevelőanyukája.
Hiszem, hogy az embereket nem véletlenül sodorja oda a sors, ahová kerülnek. Hálát adok azért, hogy 20 évvel ezelőtt pályakezdőként a sors egy bankba vezérelt, ahol a kommunikációs, és empátiás készségeimet fejlesztve, majd kamatoztatva felépíthettem egy Panaszkezelési osztályt, amely tevékenységet még tréneri feladatok ellátásával is tarkítottam később.
A segítő szándék a gyermekeim születése után is újra meg újra felütötte a fejét, mígnem végérvényesen meghoztam a döntést, hogy házassági és párkapcsolati tanácsadóként szeretnék dolgozni. Ez azért fontos számomra, mert hiszem és vallom, hogy az emberek életének sikere azon múlik, hogy számukra kielégítő, boldog házasságban élnek-e. Lehet sikeres karrier valaki mögött, esetleg egészség és gyermekek is megadathatnak neki, de ezek önmagukban boldog, kiegyensúlyozott párkapcsolat nélkül hosszútávon fenn nem tarthatók.
Ezért nagyon fontos azt a kincset, ami házasságkötésünkkor, vagy összeköltözésünkkor még meg volt, őrizni, óvni, szeretettel táplálni, hogy soha el ne sorvadjon, ki ne száradjon, mint a virág, ha nem öntözik. Ennek sikerét biztosítja a módszer, amelyhez képesítést a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetnél szereztem.
Legyen Ön is boldog és elégedett a párkapcsolatában! Vágjunk bele!

Telefon: 20/401-2116

E-mail: koloskriszti@gmail.com

Weboldal: http://kapcsolatikonfliktusok.hu

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.