Kovács Ágnes
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Üdvözlöm, Kovács Ágnes vagyok, párkapcsolati coach, 4 gyermekes családanya.

Az életben mindig is szívesen segítettem az embereknek. Hamar kiderült, hogy könnyen fordulnak hozzám jó szóért, tanácsért nőiesség, párkapcsolat témában.

Akkor lett számomra világos, hogy szakmámként is szeretnék ilyen irányban tevékenykedni, mikor a gyermekeim óvodába, iskolába kezdtek járni és a környezetemben élő anyukák rendszeresen megkerestek kérdéseikkel, véleményemet kérték gyereknevelés vagy párkapcsolati konfliktus esetén.

Ahogy fogalmaztak, én úgy „egyben vagyok”, látszik, hogy kiegyensúlyozottan és harmonikusan kezelem életem területeit és ebben szerettek volna segítséget kérni.
Be kell vallanom, hogy én is találkoztam párkapcsolati területen konfliktusokkal, kihívásokkal, ahogy mindenki más és tapasztalataimat minden hozzám fordulóval szívesen megosztottam.

Maximalista típus vagyok, ezért egy idő után nem elégedtem meg az ösztönös megoldások „más életére való átszabásával”. Tudományos és elméleti hátterét is megvizsgáltam, hogy mi, miért és hogyan működik különböző párkapcsolati modellek és személyiségtípusok esetében.

Nagy örömömre szolgál, hogy ma már a mindennapok során a hozzám forduló házaspároknak, párkapcsolatban élőknek vagy egyedülállóknak a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézetnél végzett párkapcsolati coachként visszaigazoltan, gyakorlatban is működő megoldásokkal, technikákkal tudok hatékony segítséget nyújtani.

Legtöbben intimitás, férfi-női különbségek, gyermeknevelés témakörben keresnek meg.

Telefon: 30/925-4838

E-mail: bellanettagica@gmail.com

Weboldal:

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.