Lencsés Brigitta
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Párkapcsolati tanácsadó, tréner, kommunikációs szakember vagyok. Nyíregyházán dolgozom egyénekkel, párokkal és csoportokkal.
Szervezetfejlesztőként, trénerként olyan sokrétű szakmai tapasztalatot gyűjtöttem az elmúlt évek során, amely kellő alapot teremtett az egyénekkel, párokkal végzett munkához. Bár eleinte csak csoportokkal dolgoztam, de azt tapasztaltam, hogy bármilyen problémás területhez nyúlunk, az első lépés, hogy a kommunikációt, és az emberi kapcsolatokat kell javítanunk ahhoz, hogy valódi, tartós eredményeket érhessünk el.
Kommunikáció szakos bölcsészként kifejezetten a kapcsolatok minőségének javítása foglalkoztatott. Hiszek abban, hogy az emberi kapcsolataink javításával, erősítésével egy jobb minőségű életet élhetünk. A célom, hogy ebben segítsem a hozzám forduló egyéneket, párokat.
Nyíregyházán rendszeresen tartunk Inspiráló Teadélután címmel olyan csoportos alkalmakat, amelyek fókuszában a férfi-női kommunikáció kérdése áll.

Telefon: 20/569-4694

E-mail: parkapcsolat@boldogtarsak.hu

Weboldal: http://boldogtarsak.hu

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.