Lévai Lívia
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Imádok az emberi kapcsolatokkal foglalkozni: beszélgetni, problémát feltárni, megoldást keresni. Párommal az együttlétünk 20 éve alatt rengeteg dolgot átéltünk, elemeztünk, kiveséztünk. Örömmel jártam tanácsadói, kommunikációs és önismereti képzésekre, tréningekre.

Utóbbi években nem-megszokott (alternatív, liberális) helyzetekben, kapcsolatokban is segítettem megtalálni a megoldást, (ön)elfogadást.

A kapcsolatok javításához fontosnak tartom az önismeretet. Ha valaki változik, fejlődik, akkor ezzel együtt változni, javulni fog egész élete: kapcsolatai, egészsége, hangulata… Fordítva is nézhetjük: ha valaki javítani akar a kapcsolatán, akkor érdemes fejlődnie, azaz megismernie a jelenlegi működését (érzéseit, céljait, szabályait stb). Emellett a kapcsolatokon sokat javíthat néhány ‘egyszerű’ dolog, például a szeretet-nyelvek vagy az erőszakmentes kommunikáció megismerése, alkalmazása.

Telefon: 70/342-5733

E-mail: levailivia76@gmail.com

Weboldal:

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.