Nagy Tünde
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Nagy Tünde vagyok, párkapcsolati coach, „face to face” tréner, stressz-oldó kineziológiai módszerrel. Fóton élek és dolgozom. Túl vagyok az ötödik X-en, több mint 30 éve élek házasságban. Két csodálatos gyermek édesanyja vagyok: nagyfiam már házas, lánykám gimnazista.
Az életben helyt állok, mint gyermek, feleség, édesanya és anyós, dolgozó nő, barátnő és nem utolsó sorban, mint tanuló. Mindig tanulok valamit. Mostanában leginkább önismeretet. Legtöbbet az Élet tanításaiból hasznosítok a mindennapjaimban és a munkámban egyaránt.
Végzettségemet tekintve közgazdász és mérlegképes könyvelő vagyok, de a bankszférában is több évig tevékenykedtem, így a gazdasági, pénzügyi területeken is otthonosan mozgok.

A környezetemben élők már fiatal koromban is kikérték a véleményemet az „Élet nagy dolgaival”, szerelemmel, párkapcsolati problémákkal kapcsolatban. Éveken át coacholtam a barátaimat, még mikor nem is ismertem ennek a fogalomnak a jelentését. :)

Mint oly sokunk életében, az én életemben-házasságomban is voltak hullámvölgyek. 50 évesen ismerkedtem meg a kineziológia One Brain ® módszerével, aminek köszönhetően sikerült az életem akkori hullámvölgyéből kilábalni. Mindez rádöbbentett arra, hogy az én utam nem a számok világa, hanem az, hogy segítsek másoknak is megtalálni a belső egyensúlyt és harmóniát. Ezért inkább a segítő hivatást választottam: úgy döntöttem, hogy a könyvelői mérlegek helyett segítek a hozzám fordulóknak megtalálni az Egyensúlyt az életükben.

Ez idő tájt találtam rá az dr. Mészáros Ádám párkapcsolati tréningjére, amely amellett, hogy óriási segítséget nyújtott a párommal való problémáink orvoslására, tovább erősített abban, hogy jó úton járok. Elvégeztem a párkapcsolati coach, „face to face” tréner tanfolyamot is, ezzel kibővítve segítői eszköztáramat a hivatásomban.

Mottóm: „Találd meg az EGYENSÚLYT életed minden területén!”

Hiszek abban, hogy életünk akkor lehet teljes, ha egyensúlyban van. Annak ellenére, hogy folyton érnek impulzusok, amik kibillentenek komfortzónánkból, a megoldást csakis Önmagunkban találjuk meg! Ez igaz a párkapcsolatokra is: ahhoz, hogy egy házasság- párkapcsolat jól működjön, mindkét félnek arra kell, törekednie, hogy megtalálja a belső békéjét, harmóniáját.

Ha úgy érzi megfeneklett az élete, elvesztette az irányítást az élete eseményei felett, ha párkapcsolati konfliktusaik vannak, keressen bizalommal, segítek Egyensúlyba hozni az Életét!

Szeretettel:

Tünde

Telefon: 70/549-2961

E-mail: info@egyensulyaparkapcsolatban.com

Weboldal: http://egyensulyaparkapcsolatban.com

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.