Somogyi-Rozinay Tímea
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Feleség vagyok és édesanya. Sok megélt élettapasztalat van a hátam mögött hiszen túl vagyok a negyedik X-en. Több éve aktívan részt veszek nőknek szóló konferenciákon és fiatalok számára prevenciós munkákban. Fontosnak tartom, hogy minden élethelyzetben lássam magát az embert és az értékeit.

Azt vallom, hogy mindenre lehet megoldást találni,és,hogy soha nem szabad semmit feladni,még akkor sem ha a legnagyobb nehézségeken megyünk közben keresztül. Hiszek az Istentől való bibliai igazságokban, és abban,hogy személyekre,kapcsolatokra,helyzetekre,sokszor láthatatlan ,a háttérben működő erők is hatnak.

Ha sérülünk , az mindenünkre kihat, beleértve a környezetünket is. Ugyanakkor minden problémát személyre szabottan kell kezelni, és ezért érdemes már az elején szakember segítségét kérni.

Azért mert egy kapcsolat elromlik, azt nem kidobni vagy lecserélni kell,hanem mindent meg kell tenni annak érdekében,hogy helyreállítsuk.

Telefon: 70/949-4890

E-mail: rozinaytimi@gmail.com

Weboldal:

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.