Hogyan melegítsük fel kihűlt párkapcsolatunkat?

Minden szerelmespár életében szinte törvényszerűen eljön az ellaposodás időszaka. Ekkor érezzük, hogy valami más lett. Már nem olyan, mint korábban volt. Mások az érzések, a gesztusok, eltűnt az egyik legfontosabb kincs, a figyelem. Azonban ennek nem kell automatikusan a párkapcsolat végét jelentenie.

Tovább

Ne szeress, mert akkor nem szeretlek

Ismerek olyan fiatalembereket, akik a fiatal jelzőt lassan elhagyhatják – és mégsem tudnak megházasodni, nem találják meg életük párját. Negyvenes agglegények, akik próbálkoznak ismerkedni. Ismerkedésnél tovább nem jutnak.

Tovább

Mit tenne, ha megkapná élete legjobb tanácsát?

Titkot készülök megosztani: szeresd jól! A szív bátorsága, a változás hatalma óriási fegyver a kezünkben. Olyan képességgel bír minden érző ember, amiről talán nem is tud.

Tovább

Mindenkinek boldog Valentin napot kívánok!

Igen, mindenkinek! Igen, annak is, aki azt gondolja, nincs szerelme. Igen, annak is, aki már régóta szeretne szerelmes lenni, de nem találja az “Igazit”, ez pedig erősen frusztrálja! Talán nekik kívánom leginkább! Miért?

Tovább

Mit tegyél, hogy a szerelem szeretetté váljon?

Ez alapvetően egy teljesen egyszerű kérdés, és erre a válasz sem túl bonyolult. Vagy mégis?

Tovább

Amerikai hóbort vagy egy különleges nap? – Ünnep legyen-e a Valentin-nap?

„Csak egy bolond őrület, amin a virágkereskedők jól megszedik magukat.” „Amerikából jött hóbort, ami nem jó semmire!” „Merő giccs és felesleges felhajtás.” Ön is így vélekedik a Valentin-napról? Ha igen, akkor is olvassa végig ezt a cikket!

Tovább

Miért fontos kimondani??

Csak egy kicsit mondd, hogy szeretsz méééég! Méééééééééég! – avagy a nő miért szeret szeretve lenni?

Tovább

Mindenáron…

csak egy pillanat…de nekem nagyon fontos…. elmondok egy, mélyen a szívembe vésődött igaz történetet, ami  nap mint nap bennem él…..és ez lett a hitvallásom……amikor leendő házasulandók jönnek hozzám…

Tovább

Titkos recept a boldog házassághoz

Bizonyára Önök is érezték már azt a házasságukban, hogy most van vége.

Tovább

A legjobb újévi fogadalom

Tegnap láttam egy filmet, amiről eszembe jutottak dolgok az élettel kapcsolatban. Talán Önöknek is hasznos lehet, ezért most megosztom őket. Nagyon sokan, egész életükben a BOLDOGSÁGot keresik. Van, aki akkor boldog, ha GAZDAG… Van, aki akkor, ha SZERELMES… Van, aki akkor, ha EGÉSZSÉGES… Van, aki akkor, ha POZITÍV… Van, aki akkor, ha VAN MUNKÁJA… Van, […]

Tovább

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.