Miért nézem meg a fenekét? Miért hagyom, hogy megnézze?

Az uszodába vittem a gyerekeket edzésre. Hirtelen figyelmes lettem egy férfira. Olyan mesterien nézte az elhaladó nőket, hogy szinte észre se lehet venni. A székével hátradőlt, közben telefonált és elment egy kávéért. A szeme sarkából viszont látszott, hogy szabályosan ráfókuszál a domború részekre.

Tovább

2. rész – A pornó hatása: az életünkre!

Az első részben a pornó hatását a párkapcsolatokra néztük meg. Majd 3 K-betűs szóval foglaltuk össze, mint KÍVÁNSÁG, KÉPZAVAR, KÁROS HATÁS! Most pedig a személyes életünkre tett hatását fogjuk megnézni. Továbbá azt is, milyen megoldások jöhetnek szóba!

Tovább

Változz, hogy változtass!

Kedves Olvasó! Jól működik a házasságod, párkapcsolatod? Elégedett vagy a pároddal? Elégedett vagy magaddal? Netán gondjaitok vannak? Porszem került a gépezetbe? Szeretnéd tudni, hogy van-e olyan módszer, amivel varázsütésre jobbá teheted a kapcsolatodat?

Tovább

Hogyan melegítsük fel kihűlt párkapcsolatunkat?

Minden szerelmespár életében szinte törvényszerűen eljön az ellaposodás időszaka. Ekkor érezzük, hogy valami más lett. Már nem olyan, mint korábban volt. Mások az érzések, a gesztusok, eltűnt az egyik legfontosabb kincs, a figyelem. Azonban ennek nem kell automatikusan a párkapcsolat végét jelentenie.

Tovább

Ne szeress, mert akkor nem szeretlek

Ismerek olyan fiatalembereket, akik a fiatal jelzőt lassan elhagyhatják – és mégsem tudnak megházasodni, nem találják meg életük párját. Negyvenes agglegények, akik próbálkoznak ismerkedni. Ismerkedésnél tovább nem jutnak.

Tovább

Mit tenne, ha megkapná élete legjobb tanácsát?

Titkot készülök megosztani: szeresd jól! A szív bátorsága, a változás hatalma óriási fegyver a kezünkben. Olyan képességgel bír minden érző ember, amiről talán nem is tud.

Tovább

Mindenkinek boldog Valentin napot kívánok!

Igen, mindenkinek! Igen, annak is, aki azt gondolja, nincs szerelme. Igen, annak is, aki már régóta szeretne szerelmes lenni, de nem találja az “Igazit”, ez pedig erősen frusztrálja! Talán nekik kívánom leginkább! Miért?

Tovább

Mit tegyél, hogy a szerelem szeretetté váljon?

Ez alapvetően egy teljesen egyszerű kérdés, és erre a válasz sem túl bonyolult. Vagy mégis?

Tovább

Miért fontos kimondani??

Csak egy kicsit mondd, hogy szeretsz méééég! Méééééééééég! – avagy a nő miért szeret szeretve lenni?

Tovább

Mindenáron…

csak egy pillanat…de nekem nagyon fontos…. elmondok egy, mélyen a szívembe vésődött igaz történetet, ami  nap mint nap bennem él…..és ez lett a hitvallásom……amikor leendő házasulandók jönnek hozzám…

Tovább

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.