9 dolog, ami mégsem kapcsolat-gyilkos

Mindketten dominánsak vagytok

Nem könnyű helyzet. Lehet rángatni egymást, ordítani, törni-zúzni. Évekig, évtizedekig, örökké. Jó esetben képbe kerül az Erőszakmentes Kommunikáció és a dühkezelés, és lecsillapodtok.

Tűz és víz

Szinte mindenben különböztök egymástól: értékrend, vallás, életcél. Ideális helyzet, ha szerettek vitázni, érvelni, magyarázni. Biztosan nem fogtok unatkozni.

Mindkettőtök családja ellenzi a kapcsolatot

Semmi gond abban az esetben, ha első helyen vagytok egymásnak a fontossági listán. A család majd megszokja, megszereti a párodat. Csak évek kérdése.

Nagy fizikai távolság

Van rá példa. Csak az a kérdés, hogy megéri-e. Azaz, tényleg együtt akartok-e lenni. Mert ha nem, azt könnyű ráfogni a távolságra.

Pénztelenség

Tényleg kényelmesebb a gazdagság, de a gazdagok kapcsolatai valahogy mégsem tartósabbak vagy igazibbak… Nem függ össze közvetlenül a 2 dolog.

Bunkóság, semmibevevés, hiszti és társaik

Nem lehet mindig jókedv, na. Majd pszichológussá képzitek egymást.

Ha már megingott a bizalom…

Hát pedig de, újjáépülhet, még szebb lesz, mint újkorába’.

Ha már egyszer szakítottatok

A káposzta finom felmelegítve is. Sőt, most készült el igazán.

 Eltérő hozzáállás a monogámiához

Sok türelmet igényel a helyzet, de megtalálhatóak azok a határterületek és értelmezések, amik mindenkinek megfelelnek.

Összegezve: nincs olyan tényező, amitől szakítani kellene. Tapasztalatból tudom. Saját, 20 éve tartó kapcsolatomból vettem ihletet. És még lehetne sorolni a lehetséges problémákat… De ami a lényeg, hogy szeretjük egymást. Szerelemmel, imádattal, összetartozással.

Témák:

Párkapcsolat-építő ajándékcsomag!

Töltsd le ingyen szakértőink által összeállított ajándékcsomagunkat, amelyben összesen 12 értékes tanulmányt és hanganyagot találsz!

Hova küldhetjük?

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.