Mitől marad meg a TŰZ? A Férfi maradjon Férfi – A Nő maradjon Nő

Mindannyian mély, magával ragadó, egekbe repítő, csodás szerelemre vágyunk. Mindezt egy párkapcsolatban, a párunk kizárólagos társaként szeretnénk megélni.

De azt is tudjuk, mi minden szükséges ahhoz, hogy ez meg is valósuljon?

Bizony nehéz kérdés!

Megismerkedés, randizás, jó kommunikáció, önfeledt beszélgetések, működik az intimitás, nagy nevetések, közös értékrend.

A férfi és a nő hoz egy döntést, összekötik az életüket.

A FÉRFI teljes értékű férfiként, a NŐ pedig teljes értékű nőként működik a kapcsolatban. Telik az idő és azt tapasztalják, hogy a TŰZ, a VIBRÁLÁS, a másik iránti ÉRDEKLŐDÉS kezd elveszni.

Már a közös CÉL is köddé vált, elkezdenek kapkodni, görcsölni, kellene valami változás…..

Ilyenkor vagy belép egy szerető vagy „próbáljuk megmenteni a kapcsolatot” kijelentéssel jön a „Baba-project”.

MIT lehet tenni, hogy ne PÓTMEGOLDÁSOKAT keressünk?

  1. A tüzet táplálni kell!

Ha nem így teszünk, a parázs kialszik. Az ősi időkben is megvolt a tűzfelelős, akinek semmi más dolga nem volt, csak a tűzre figyelni, amíg a vadászok meg nem hozták a vacsorához valót.

Nekünk már ennél könnyebb a helyzetünk, hisz csak egy gombot kell eltekerni és máris van tűz, amin elkészülhet a finom vacsora.

A felszabadult időnket miért ne fordíthatnánk, a párunkban lévő parázs „beizzítására”? Épp ez a csodás a kapcsolatunkban!  Amikor már a rózsaszín felhős időszakon túl vagyunk és azok az álarcok már lehullottak, pontosan tudjuk, hogy mi az a mondat, hangsúly, tekintet, gesztus amivel hatni tudunk a párunkra!

A napi teendők után iszonyatosan fáradtan esünk haza, de mégis mennyire jól esik mindkettőnknek, ha egy kellemes, közös vacsora mellett beszélgethetünk egy jót kettesben.

  1. Beszéljünk a párunk szeretetnyelvén!

Figyeljünk a párunkra, halljuk meg amit mond, ha nem értjük pontosan, kérdezzünk meg:

  • Drágám, mitől éreznéd magad még jobban szeretve?
  • Mit tehetek meg érted?
  • Mivel járhatnék a kedvedben?

Ha mindezt kedvesen, érzelmekkel átitatva tesszük, válaszolni fog. Innentől már könnyű a helyzet, pontosan tudni fogjuk mivel tehetjük őt Boldoggá!

Kedves Olvasóim!

Ha megtesszük az első lépést lesz rá válasz, bennünket is igyekszik majd a társunk boldoggá tenni.

Amennyire mi szeretve érezzük magunkat, a társunk is épp ugyanannyira érzi szeretve magát!

Kezdetnek figyeljünk ezekre a pontokra, azután lehet előre haladni. Mindig csak annyit, amennyit adni tudunk és azt képesek vagyunk befogadni!

Hölgyeim! Maradjunk meg NŐ-nek! Ne akarjunk erősebbek lenni kifele, mint amilyenek vagyunk! Hagyjuk, hogy a csodás FÉRFI-nk kényeztessen minket, fogadjuk el a bókjait, legyünk befogadóak, hisz ettől vagyunk NŐ-k!

FÉRFI-nek pedig érezni kell, hogy szükség van rá! Attól érzi magát FÉRFI-nak, ha a csodás NŐ-je szemében csillogó, boldog mosolyt lát!

 

Témák:

Párkapcsolat-építő ajándékcsomag!

Töltsd le ingyen szakértőink által összeállított ajándékcsomagunkat, amelyben összesen 12 értékes tanulmányt és hanganyagot találsz!

Hova küldhetjük?

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.