Újabb 5 tipp társunk megdöbbentésére

A honlap cikkei között található az ‘5 tipp házastársunk megdöbbentésére’. Aranyos ötletek vannak benne. Saját tapasztalat alapján írtam hozzá folytatást.

A hétköznapoknak megvan a szépsége, nyugalma, biztonsága. Azonban néha valami kimozdít a megszokásból, és felfrissít, feltölt. A párkapcsolatban is így van ez: egy meglepő gesztus, egy váratlan program, egy komikus helyzet néha nagyot lendít a hangulaton.

Ne bízzuk a véletlenre a felpezsdülést!

A meglepetés tervezése, szervezése már önmagában is jó móka. Ha a megvalósítás jól sikerül, akkor pedig évek múlva is örömmel hozzuk szóba. (Persze, hogy jól fog sikerülni, de ha mégsem, akkor sincs semmi baj. Vonjuk le a tanulságokat, és kezdjük tervezni a következő meglepetést!)

  1. Párod szereti, ha masszírozod? Fizesd be egy jó masszázsra! Ha fokozni akarod a meglepetést, akkor valami különlegeset válassz, például csokoládés masszázst. Szép gesztus, ha névre szóló kupont kap, és csak 1-2 napot kell várnia a masszázsig.
  2. Randizzatok! Mint a régi szép időkben. Találkozzatok megbeszélt helyen és időben. A meglepetés a megjelenésed lesz: vidd túlzásba a nőiességet! Általában alig használsz sminket? Hát itt az alkalom! Van olyan ruhád és cipőd, ami annyira extravagáns, hogy fel sem veszed soha? Vedd fel most! Rúgj ki a hámból!
  1. Meglepetés-kirándulás. Előre megbeszélitek a napját, de az úticélt nem tűzitek ki. Kimentek a vasútállomásra (vagy a buszpályaudvarra), és az első induló vonatra (buszra) vesztek jegyet. Fedezzetek fel új településeket, kirándulóhelyeket!
  1. Készíts igazi télapó-csomagot kedvenc csemegéiből! Tedd a cipőjébe, vagy az ablakba; ahogyan kiskorában hozta neki a Télapó. Minél messzebb van a naptárban december, annál viccesebb ez a meglepetés.
  1. Egyszerű, de nagyszerű játék a mindennapokra: ‘Mit vettem?’ Hazaérek a boltból, és úgy pakolom ki a nagy szatyor élelmiszert, hogy a párom kezébe adom egyesével a dolgokat. Az ő szeme be van kötve. Tapintással és szagolgatással igyekszik beazonosítani a paradicsomot, jégkrémet, sonkát, nagy doboz müzlit, instant teaport…

A meglepetés tervezése során vegyük figyelembe párunk egyéniségét, szeretet-nyelvét, vágyait. Öröm helyett feszültséget okozhat, ha a közös pénzből nagy összeget elköltünk. A titkos készülődést érdemes hazugság (fedősztori) nélkül megoldani.

Izgalmas programokat, a kapcsolat felpezsdülését kívánom!

Témák:

Párkapcsolat-építő ajándékcsomag!

Töltsd le ingyen szakértőink által összeállított ajándékcsomagunkat, amelyben összesen 12 értékes tanulmányt és hanganyagot találsz!

Hova küldhetjük?

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.