Kalácska Magdolna
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Férjemmel 30 éve vagyunk együtt, 26 éve élünk házasságban, két –immár felnőtt - gyermekünk van.

Végzettségem szerint, nyelvtanárként dolgoztam és dolgozom mind a mai napig. Munkám lehetőséget adott arra, hogy folyamatosan emberekkel foglalkozzam.

Elvégeztem a házassági tanácsadói és párkapcsolati coach képzést. Ennek köszönhetően mélyebben betekinthettem a kapcsolatok szövevényes világába. Az itt szerzett tudásomat, és a mögöttem lévő saját megtapasztalásaimat szeretném átadni azoknak a pároknak, akik megrekedtek valahol és nem látják a megoldást, akik szeretnének tenni egy jobb, élhetőbb kapcsolatért.

Azon előnyös helyzetemből adódóan, hogy én kívülállóként tudom látni a kapcsolatot -bizalmasan kezelve a helyzetet-, próbálok irányt mutatni a hozzám fordulóknak.

Mind ezek mellett szívesen osztom meg gondolataimat cikkeimben azokkal, akik megerősítésre, új ötletekre vágynak ebben a témában.

Telefon: 30/640-1316

E-mail: kalacska.magdi@hotmail.com

Weboldal: https://www.parkapcsolatielet.hu

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.