Kovács Ildikó
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Célom nem kevesebb, mint hozzátenni valamit ahhoz, hogy a világ jobb legyen! Úgy érzem, már akkor is teszek ezért, amikor segítem, támogatom azokat a párokat, akik tenni szeretnének a boldog párkapcsolatukért.

Több dolgot szeretek az életben:
Szeretem az embereket, szeretek velük foglalkozni, közöttük lenni. Szeretek velük beszélgetni és meghallgatni őket. Szeretem megosztani a gondolataimat.
Szeretem a családomat, a barátaimat, szeretem önmagamat és szeretem a Páromat.
Szeretek korán kelni. Szeretek tanulni, fejlődni. Szeretek csinosan öltözni. Szeretek kirándulni, túrázni, utazni. Szeretek sütni-főzni és szeretem, amikor a családom jóízűen elfogyasztja a főztömet.

Több dologban hiszek:
Hiszek a kisugárzásban. Hiszek abban, hogy vannak emberek, akiknek a környezetében jól érezzük magunkat. Hiszek abban, hogy megérezhető az őszinte érdeklődés és segítségnyújtás szándéka.
Hiszek a változásban. Hiszem, hogy aki elindul az önismeret útján, azt nem tántorítja el a változás, a változtatás szükségessége.
Hiszek a hosszú távú párkapcsolatban és a házasságban. Hiszem, hogy csakis rajtunk múlik milyen a párkapcsolatunk. Hiszem, hogy a gyermekeinknek mutatott követendő példával jelentős hatással lehetünk az ő boldogságukra, boldogulásukra.

Telefon: 30/451-4522

E-mail: kapcsolat@boldogparok.hu

Weboldal: http://boldogparok.hu

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.