Kökény Julianna
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Amikor leültem a bemutatkozó soraimat leírni egy könnyű feladatra készültem. Ennek ellenére percekig ültem egyetlen betű leütése nélkül. Pedig összességében mindent tudok magamról!?
Valahogy így vannak a párok is, amikor egy vitás helyzet alakul ki. Minden ténnyel tisztában vannak, a körülményekről is tudnak, ám a megoldás irányába induló első szavak mégsem akarnak jönni.
Párkapcsolati coachként abban szeretnék segíteni, hogy ezeket a gondokat együtt térképezzünk fel, és induljunk el boldogság felé…..mert hiszem….. a megoldás bennünk van.
Én kizárólag kérdezek, de azt nagyon sokat. A párok először ugyan nekem válaszolnak, ám otthon már profin együtt folytatják ezeket a párbeszédeket, amik tovább építik a kapcsolatukat.
Szakterületem a pénzügy. Olyan pároknak megkeresését várom, ahol a családi vita kirobbantója többnyire a pénz.
Nagyon szerencsésnek érzem magam, mert egy olyan hivatást találtam a párkapcsolati coaching révén, ahol pedagógiai és a menedzser diplomám mellett a bankos tapasztalatokat együtt tudom hasznosítani.
Sokan idegenkednek a pénzügyi világától, ám azok még folyamatos tudják mérgezni a legboldogabb családot is. A megoldáshoz nem kell megijedni a számoktól, a hozzám érkezők nem közgazdaságtan órára jönnek.
A boldog párkapcsolat és a háztartási költségvetés összefüggéseit közérthető formában ismerjük meg együtt. Keressenek bizalommal.

Telefon: 30/751-7333

E-mail: parkassza@gmail.com

Weboldal:

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.