Tóth Adrienn
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Gyorsan tudjuk a megoldást, ha hibajelzést ír ki a mosógépünk, vagy felvillan az üres benzintank képe az autónk műszerfalán, igaz? Tudjuk mit kell tennünk, hová kell fordulnunk, hogy ezek a fontos hétköznapi segítő eszközeink ismét működjenek és minket szolgáljanak.

A párkapcsolatunk is megérdemel legalább annyit, mint a használati tárgyaink! Ha hibát észlelünk, ne halogassuk annak elhárítását, figyeljünk rá oda, kérjünk és fogadjunk el segítséget!

Tóth Adrienn vagyok, párkapcsolati coachinggal foglalkozom.

Hiszem, hogy jóval több párkapcsolatot meg lehetne menteni, mint amennyire egyáltalán az emberek kísérletet tesznek.

Egy kívülálló (tehát nem barát vagy családtag) meglátásai nagyban hozzájárulhatnak, hogy mi magunk is tisztábban lássuk, milyen dolgokon kellene változtatnunk, milyen kis vagy nagyobb lépéseket kellene megtenni, hogy párkapcsolatunk ismét boldogságot és ne problémákat nyújtson számunkra.

Ha úgy érzi, hogy elakadt ebben a folyamatban, ha nem tudja, miképp ápolhatná és tölthetné tovább a párkapcsolatát, ha esetleg elhidegültek egymástól a párjával, vagy komolyabb válságot élnek át, akkor vegyen igénybe hozzáértő segítséget!

Mottóm, hogy mindig az a legértékesebb, amiért megdolgozunk, amiért folyamatosan fáradunk. És ez lesz az a dolog az életünkben, amitől a legtöbbet kapjuk vissza.

Telefon:

E-mail: kapcsolat@tothadrienn.hu

Weboldal: http://tothadrienn.hu

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.