Soósné Papp Judit
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Soósné Papp Judit vagyok. Egy kilencgyermekes család negyedik gyermeke vagyok. Édesapám 96 évesen jó egészségnek örvend, és hála Istennek tiszta elmével, vidámsággal van megáldva. Ha karácsonykor összejövünk, egy ideje termet bérlünk, hogy népes családunk elférjen. Idén 98 főre emelkedik ez a létszám. A házasság és a család nagy értékkel bírt mindig is az életemben.
Férjemmel 36 éves házasok vagyunk, három lányunk és kilenc unokánk van.
Amikor a tizenhét fő összejön a nappalinkban, nem kis hangzavar uralkodik, de a szeretetet és összetartás hagyománya a mi kis családunkban is folytatódik.

Húsz éve a pedagógus szakmában dolgozom. Férjem lelkészként tevékenykedik, és a házassági tanácsadás és párok gondozása évtizedek óta a feladataink közé tartozik. A bibliai, keresztény családmodell stabil és vonzó kisugárzása sok házasságot megérintett és megújított már. Az emberek a boldogság-keresésükben szívük mélyén erre vágynak: egy hűséges társra, akivel szeretetben és bizalomban élhetnek egész életükben: egy jó házasságra!

Az évek alatt összegyűjtött tapasztalatokat szívesen megosztom, és párkapcsolati problémáikban segítek mindazoknak, akik bizalommal fordulnak hozzám.

Szeretettel várom a párkapcsolati tanácsadásra az érdeklődőket.

Telefon: 30/999-0178

E-mail: sjutek5@gmail.com

Weboldal:

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.