Tuifelné Véber Katalin
párkapcsolati coach
Szakterülete: Házasság

Bemutatkozás:

Tuifelné Véber Katalin vagyok.

Ha elfogadom, azt, hogy az élet az, ha minden változik és fejlődik, akkor ez rám is igaz. Ha azt is elfogadom, hogy a sors ott vet partra, ahová érkezned kell, azt adja, amire éppen szükséged van, és ezt illik elfogadni, akkor számomra most érkezett meg a párok támogatásának a lehetősége.

35 éve dolgozom segítő foglalkozásban, védőnőként, és 34 éve élek házasságban. Felnőttek a gyermekeink.

A bölcsek kövét nem hordom a zsebemben, de az idők során sok tapasztalatot gyűjtöttem. Sok mindent és sok helyen tanultam. Sok dolgot sikeresen, néhányat nem annyira sikeresen, de megoldottam. Voltak támaszaim és tanítóim, akiknek hálás vagyok. Néha könnyű volt, legtöbbször nem. De, túljutottam rajta. Ez erősebbé tett.

Küldetésem, hogy segítsem a gyermekeket, hogy boldogabb és szebb életük legyen. Ehhez viszont boldog szülőkre van szükség. A család alapja a párok jó kapcsolata. Kiegyensúlyozott felnőttek, pedig kiegyensúlyozott gyermekeket nevelnek. Kicsit idealistának tűnik, de én hiszek ebben. Ígérni nem tudok semmit, hiszen mindenki a saját élete kovácsa. Saját döntéseiért, tetteiért maga vállalja a következményeket. Azt viszont meg tudom ígérni, hogy tudásom legjavával, empátiával és szeretettel igyekszem támogatni a hozzám fordulókat.

Szakterületem: házasság előtti tanácsadás, eltávolodás kezelés

Köszönöm Dr. Mészáros Ádámnak a tanítást és a lehetőséget.

Telefon: 20/922-9581

E-mail: segito.erintes@gmail.com

Weboldal:

Küldetésünk

Küldetésünk, hogy párkapcsolatban élő Olvasóinknak olyan gondolatokat és tanácsokat közvetítsünk, amelyek elősegítik hosszútávon is boldog párkapcsolatuk kialakítását, megtartását vagy megmentését. Portálunk szerzői kizárólag a Párkapcsolati Coaching és Mediációs Intézet által regisztrált párkapcsolati coachok, valamennyien a párkapcsolatok területén dolgozó segítő szakemberek.